skeppsgardenlagebalsplats

Tillsammans på Skeppsgården den 6 till 12 juli 2019 är ett familjeläger för alla åldrar. Ett läger och en semestervecka som du kan fylla med aktiviteter som bad, bibeltimme, brännboll, fiske, fotboll, lägerbål, tipspromenader med mera, men också med vila och avkoppling. Alla oavsett ålder är välkomna och alla deltar efter förmåga och engagemang.

Skeppsgården

Skeppsgården är en lägergård som ligger i Misterhults vackra skärgård ca 5 mil söder om Västervik.
Till lägergården hör huvudbyggnaden med två och flerbäddsrum, fyra småstugor, lägerkök med matsal, plats för tält och husvagnar/husbilar med elstolpar. Ladan är ombyggd till lägerkyrka. Toaletter och duschar finns i separat byggnad. Egen badhäll och en mini sandstrand för de minsta.
Vid bryggan finns roddbåtar och kanoter att låna för fiske eller en liten tur i skärgården.

Förläggning
På Skeppsgården bor vi i tält, egen husvagn/husbil, stuga eller i två eller flerbäddsrum. Ange i din anmälan hur du vill bo. Stugor och rum fördelas efter behov och tillgång.

Mat
Maten lagar vi gemensamt i matlag. Du blir två eller tre gånger tillsammans med fyra-fem andra ansvarig för en frukost, middag eller kvällsmat. Lägerköket är nyrenoverat och diskmaskin finns. Maten äter vi i trädgården eller vid sämre väder i matsalen.

Lägeravgifter
0 till 5 år ingen avgift
tält 100 kr
husvagn 800 kr
stuga 2500 kr
säng i huvudbyggnaden 6 till 12 år 300 kr, 13 till 99 år 500 kr
logiment - enklare förläggning inomhus i sovsäck 200 kr

Frukost - middag - fika - kvällsmat hela veckan
0 till 5år ingen avgift
6 till 12 år 250 kr
13 till 18 år 350 kr
19 till 99 år 500 kr

Anmälan
Enklast anmäler du dig genom att fylla i formuläret här eller genom att skicka in blanketten i foldern som finns på kyrktorget i Centrumkyrkan.
Vi vill ha din anmälan senast den 1 juni,

1. namn och ålder*
2. namn och ålder
3. namn och ålder
4. namn och ålder
önskat boende*
din mejladress*
Vägbeskrivning till Skeppsgården

Det är 160 km till Skeppsgården från Centrumkyrkan
Kör E22 söderut 143 km

Klintemla Flivik Misterhult

Sväng vänster mot Klintemåla, Flivik, Misterhult kör 2,6 km

Klintemla Fredriksborg

Sväng vänster mot Klintemåla, Frediksborg, kör 6,7 km

Skeppsgrden7 Fredriksborg Lindns Adriansns

Sväng sedan vänster mot Skeppsgården 7, Fredriksborg, Lindnäs, Adriansnäs.

Efter 2 km tar asfalten slut. Fortsätt rakt fram på grusvägen 2,2 km och sväng sedan till höger mot Skeppsgården

Efter 2,3 km på krokig grusväg är du framme!

Koordinaterna för Skeppsgården är 57,538383 N 16,650219 E eller 57 32 18 N  16 39 05 E