Tillsammans på Skeppsgården

Tillsammans på Skeppsgården är Centrumkyrkans församlings och familjeläger. Ett familjeläger för alla åldrar. Det är ett läger och en semestervecka som du kan fylla med aktiviteter som bad, bibeltimme, brännboll, fiske, fotboll, lägerbål, tipspromenader med mera, men också med vila och avkoppling. Alla oavsett ålder är välkomna och alla deltar efter förmåga och engagemang.

Skeppsgården

Skeppsgården är en lägergård som ligger i Misterhults vackra skärgård ca 5 mil söder om Västervik. Till lägergården hör en egen badhäll med brygga och badflotte. Vid båtbusets brygga finns roddbåtar och kanoter att låna för fiske eller en liten tur i skärgården.

På Skeppsgården bor vi i rum, tält, stuga eller husvagn/husbil. Rummen har två eller flera bäddar, stugorna fyra-fem bäddar med plats för barnsäng. Tält, husvagn eller husbil tar du med dig själv, det finns el-stolpar till husvagnarna och husbilarna. Rummen och stugorna fördelas efter önskemål och tillgång. Toaletter och duschar med varmvatten finns i separat byggnad.

Välkommen till Skeppsgården

Rummen i huvudbyggnaden har två, tre eller flera sängar.

Lägerköket och matsalen

Vägbeskrivning till Skeppsgården
Klicka på Fler alternativ för detaljerad beskrivning och för att skicka vägbeskrivningen till telefonen.

Det är ca 160 km till Skeppsgården från Centrumkyrkan
Kör E22 söderut 143 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Flivik, Misterhult kör 2,6 km

Sväng vänster mot Klintemåla, Frediksborg, kör 6,7 km

Sväng sedan vänster mot Skeppsgården 7, Fredriksborg, Lindnäs, Adriansnäs.

Efter 2 km tar asfalten slut. Fortsätt rakt fram på grusvägen 2,2 km och sväng sedan till höger mot Skeppsgården

Efter 2,3 km på krokig grusväg är du framme!

Koordinaterna för Skeppsgården är 57,538383 N 16,650219 E eller 57 32 18 N  16 39 05 E